J

Digitale leermiddelen

Digitale leermiddelen

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 werken alle leerlingen in leerjaar 1 met een eigen digitaal leermiddel op CSG Liudger. Bij locatie Burgum, Waskemeer en Raai wordt gebruik gemaakt van laptops en bij locatie Splitting van iPads. Voor de leerlingen van locatie De Ring is dagelijks een laptop ter beschikking. Ouders kunnen een laptop of iPad aanschaffen via CSG Liudger. Bij het bestellen, uitleveren en het verlenen van service, werkt CSG Liudger samen met een externe partij. Door met één partij samen te werken kunnen de laptops en iPads tegen een sterk gereduceerd tarief en met garantie worden aangeboden. Daarnaast kunnen ouders kiezen voor een servicepakket in geval van schade. CSG Liudger stelt software beschikbaar.

Met ouders die geen laptop aan kunnen of om principiële bezwaren willen aanschaffen, worden afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over een betalingsregeling. Het is tevens mogelijk een eigen laptop of iPad mee te nemen, mits deze voldoet aan de specificaties van CSG Liudger.

Meer informatie over de digitale leermiddelen staat op www.csgliudger.nl/device.

Ga naar:

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.