Ambulant begeleider (ziektevervanging)

Expertisecentrum 0,4-0,8 fte reageren voor 08-07-2022  start 01-09-2022

Jouw functie

Je vindt het een uitdaging om het ondersteuningsteam van een school te helpen een leerling weer op de rit te krijgen.
Je bent in staat de route van een leerling met een ondersteuningsbehoefte te analyseren en te adviseren bij de verwerking van de ondersteuningsbehoefte in een ontwikkelingsperspectiefplan waarbij je op de hoogte bent van de wettelijke eisen rondom een OPP.
Je bent in staat om met medewerkers van de locatie rondom het OPP een op overeenstemming gericht overleg met ouders te voeren.
Je kunt je daarbij gemakkelijk aanpassen aan wat de locatie nodig heeft.


Herken je jezelf in bovenstaande? Dan zoeken we jou!

Als onze nieuwe collega

 • heb je minimaal een hbo-opleiding gericht op leerlingbegeleiding, bijv. toegepaste psychologie, pedagogiek;
 • heb je didactische en pedagogische kennis op het gebied van (onderwijs aan) leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften op het gebied van gedrag en/of specifieke onderwijsbehoeften;
 • heb je advies- en begeleidingsvaardigheden;
 • leg je gemakkelijk contacten met docenten, coaches en ouders;
 • ben je vaardig in het stimuleren en motiveren van professionals tot zelfreflectie en ontwikkeling;
 • heb je ervaring in het geven van workshops (niet noodzakelijk, wel een pre);
 • heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • ben je zelfstandig, stevig en in staat tot zelfreflectie;
 • ben je organisatiesensitief;
 • onderschrijf je de christelijke identiteit.
 •  

CSG Liudger biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk. Wij bieden je:

 • een salaris tussen de € 2.630 – € 4.366 bruto op basis van een fulltime schaal 10-aanstelling conform de cao-vo;
 • een tijdelijke aanstelling i.v.m. ziektevervanging. Op dit moment is de verwachte periode van vervanging tot einde 2022;
 • 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8% en een bindingstoelage wanneer het einde van de functieschaal is bereikt;
 • laptop om je optimaal te faciliteren in je werk.


Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben, bijvoorbeeld op het gebied van vitaliteit of ondersteuning als startende docent? Kijk dan op www.csgliudger.nl/werkenbij.

Het expertisecentrum van CSG Liudger is als onderdeel van de centrale diensten betrokken bij alle locaties van CSG Liudger. Binnen CSG Liudger zijn alle niveaus van het voortgezet onderwijs vertegenwoordigd, dus van praktijkonderwijs tot en met gymnasium.

Het expertisecentrum wil een bijdrage leveren aan het succesvol doorlopen van de schoolloopbaan door de leerling en wil ondersteuning bieden bij leer- en ontwikkelingsvragen met betrekking tot leerlingen. Dit doet het door het inzichtelijk maken en versterken van de basisondersteuning, het in kaart brengen van de ondersteuningsbehoefte(n) van de leerling en het vergroten van het handelingsrepertoire van de professionals op de werkvloer.

CSG Liudger is een brede, christelijke scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs met ongeveer 3200 leerlingen en 400 medewerkers. Er zijn vijf locaties: één in Burgum, drie in Drachten (Raai, De Ring, Splitting) en één in Waskemeer. De locaties worden ondersteund door de centrale diensten, gevestigd in Drachten.

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren!

Meer informatie over onze missie, kernwaarden en Strategisch Perspectief vind je op de pagina over ons.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 8 juli 2022 via vacatures@csgliudger.nl.
Gesprekken vinden plaatst op dinsdag 12 juli 2022.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Paulien Kuipers, hoofd expertisecentrum, via (0512) 305 700 of
p.kuipers@csgliudger.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!