Coach klas 1

MODUS Burgum 0,6 – 0,8 fte 

Vacaturetekst

CSG Liudger Burgum en CBS De Arke zijn in schooljaar 2021-2022 gestart met een onderwijsroute voor leerlingen tot 14 jaar met de naam MODUS. De route is gericht op leerlingen uit groep 7 en 8 van CBS De Arke en klas 1 en 2 van CSG Liudger Burgum. De onderwijsroute sluit aan bij het tienerbrein, maakt een later keuzemoment mogelijk en zorgt voor een betere aansluiting tussen het basis- en voortgezet onderwijs. In september 2023 is een eerste klas 1 MODUS gestart op CSG Liudger in Burgum. 

Voor deze klas 1 zijn CSG Liudger Burgum en CBS De Arke – in verband met zwangerschapsverlof – op zoek naar een coach, met de mogelijkheid voor aanvullende uren kunst/bevo en/of Nederlands.

Als coach beheers je de zes rollen van de docent op hoog niveau en focus je je op de zesde rol (de leercoach). Je hebt kennis over het tienerbrein en hebt een brede algemene kennis, omdat de leerlingen alle vakgebieden in bepaalde mate moeten beheersen. Er wordt gewerkt vanuit curriculum 10-14 (IMYC).

Differentiatie is voor jou vanzelfsprekend, omdat er gewerkt wordt in heterogene groepen. Als coach kan je de leeruitkomsten uitstekend meten en analyseren. Dit gebeurt zonder cijfers te geven, maar door middel van feedback en reflectie in een digitaal portfolio. Je bent samen met een medecoach verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van 50% van de lessen van jullie klas.

Tot slot kun je goed samenwerken, dit gebeurt veel bij Modus.

Als onze nieuwe collega:

  • heb je een PABO diploma of een diploma 2e graads docent;
  • heb je als leerkracht een coachende rol (je werkt nauw samen met de andere coaches);
  • ben je vindingrijk, speels, flexibel, creatief denkend, empathisch, enthousiast en communicatief sterk en werk je graag in een nieuwe situatie waarbij niet alles vastligt;
  • houdt je van uitdagingen en beheers je de coachende gesprekstechnieken;
  • heb je affiniteit met tieners;
  • beheers je het Fries in ieder geval passief;
  • kun je vanuit een persoonlijke overtuiging kleur geven aan de levensbeschouwelijke identiteit.

Je staat er niet alleen voor, naast de samenwerking met je medecoach en je Modusteam, krijg je bij ons op school ook een begeleidingstraject, en ruim voldoende tijd om jezelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt een tijdelijk contract met ingang van 1 augustus 2024, met kans op een reguliere aanstelling. Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week (wtf 0,6-0,8). De werkdagen zijn in overleg.

MODUS is een onderwijsroute voor leerlingen tot 14 jaar. De route is gericht op leerlingen uit groep 7 en 8 van CBS De Arke en klas 1 en 2 van CSG Liudger. De onderwijsroute sluit aan bij het tienerbrein, maakt een later keuzemoment mogelijk en zorgt voor een betere aansluiting tussen het basis- en voortgezet onderwijs.

Meer weten over MODUS? Ga naar modus.frl

Van de medewerkers mag verwacht worden dat ze de christelijke identiteit onderschrijven. Graag zien we in jouw sollicitatiebrief terug hoe je denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken in Burgum? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen! We ontvangen jouw motivatie en cv graag vóór 20 juni 2024 via werkenbij@stichtingoarsprong.nl

Meer informatie is verkrijgbaar bij Roelof Dijkstra, teamleider havo en vwo, via 0511 – 460 260.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!