Dier- en plantverzorger

Splitting Drachten voor weekenden, feestdagen, schoolvakanties per direct

Jouw functie

Voor locatie Splitting zijn we op onze afdeling Groen per direct op zoek naar een dier- en plantverzorger voor in de weekenden, op feestdagen en in schoolvakanties

Op locatie Splitting wordt dagelijks hard gewerkt om zo goed mogelijk onderwijs te bieden aan onze leerlingen. Vernieuwing, onderwijs op maat en accent op aandacht zijn hierbij belangrijke begrippen.

Als dier- en plantverzorger ben je samen met je directe collega en de betrokken docenten/onderwijsassistenten verantwoordelijk voor het verzorgen voor de dieren en planten in de weekenden en in de schoolvakanties.

 

  • Je hebt oog voor dieren, dierenwelzijn en je hebt de benodigde kennis m.b.t tot de verschillende diersoorten.
  • Je kunt dieren zelfstandig voeren en verzorgen.
  • Je kunt planten verzorgen.
  • Je kunt verblijven verschonen en indien noodzakelijk reinigen en ontsmetten.

Je werkzaamheden zullen in de weekenden op zaterdag én zondag, op feestdagen en in vakanties plaatsvinden. In een weekend of op een feestdag word je ongeveer 1,5 uur ingezet en in de schoolvakanties ongeveer 15 uur. In overleg met je collega dier- en plantverzorger maken jullie een planning wie welke dagen voor zijn/haar rekening neemt.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 21 oktober 2022 via vacatures.splitting@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met mevrouw E. van der Velde, teamleider bk-bovenbouw, via 06 53 94 97 49 of e.velde@csgliudger.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!