Dier- en plantverzorger

Splitting voor weekenden, feestdagen en schoolvakanties • reageren voor 24-06-2022

Jouw functie

Voor locatie Splitting zijn we op onze afdeling Groen per direct op zoek naar een dier- en plantverzorger.

Op locatie Splitting wordt dagelijks hard gewerkt om zo goed mogelijk onderwijs te bieden aan onze leerlingen. Vernieuwing, onderwijs op maat en accent op aandacht zijn hierbij belangrijke begrippen.
Als dier- en plantverzorger ben je samen met je directe collega en de betrokken docenten/onderwijsassistenten verantwoordelijk voor het verzorgen voor de dieren en planten in de weekenden, op feestdagen en in de schoolvakanties.

  • Je hebt oog voor dieren, dierenwelzijn en je hebt de benodigde kennis m.b.t tot de verschillende diersoorten.
  • Je kunt dieren zelfstandig voeren en verzorgen.
  • Je kunt planten verzorgen.
  • Je kunt verblijven verschonen en indien noodzakelijk reinigen en ontsmetten.


Je werkzaamheden zullen in de weekenden op zaterdag én zondag, op feestdagen en in schoolvakanties plaatsvinden.
In een weekend of op een feestdag word je ongeveer 2,5 uur ingezet en in de schoolvakanties ongeveer 15 uur. In overleg met je collega dier- en plantverzorger maken jullie een planning wie welke dagen voor zijn/haar rekening neemt.   

CSG Liudger is een brede, christelijke scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs met ongeveer 3200 leerlingen en 400 medewerkers. Er zijn vijf locaties: één in Burgum, drie in Drachten (Raai, De Ring, Splitting) en één in Waskemeer. De locaties worden ondersteund door de centrale diensten, gevestigd in Drachten.

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren!

Meer informatie over onze missie, kernwaarden en Strategisch Perspectief vind je op de pagina over ons.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatie brief met CV graag vóór 24 juni via vacatures.splitting@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met mevrouw E. van der Velde, teamleider bk-bovenbouw, via 06 53 94 97 49 of e.velde@csgliudger.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!