Docent biologie (vervanging)

Splitting Drachten 0,6-0,7 fte per 30-11-2022

Jouw functie

Voor onze locatie Splitting (vmbo/mavo) zoeken wij per 30 november 2022 een docent biologie (2e graads) in verband met ziektevervanging.

Als docent en mogelijk als coach weet jij leerlingen te activeren en motiveren. Je beschikt dan ook over een breed didactisch palet. Met jouw kennis en vaardigheden geef je les op een manier die aansluit bij de behoefte van je klas, zodat de leerlingen zich optimaal ontwikkelen.

Als onze nieuwe collega

 • heb je minimaal een 2e graads bevoegdheid biologie;
 • weet je op een creatieve manier nieuwe lesvormen in de biologie les toe te passen;
 • heb je een breed palet aan pedagogisch-didactische vaardigheden, zodat je maatwerk kunt bieden aan je leerlingen;
 • ben je digitaal vaardig;
 • werk je mee aan leerdoelgericht onderwijs;
 • houd je van een coachende manier van begeleiding bieden, aan zowel je leerlingen als aan je collega’s;
 • toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn;
 • onderschrijf je de christelijke identiteit.

CSG Liudger biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk. 

Wij bieden je:

 • een salaris tussen de € 3.001 en € 4.573 op basis van een fulltime LB-aanstelling conform de cao-vo;
 • 8% vakantietoeslag, een 13e maand en een bindingstoelage wanneer het einde van de functieschaal is bereikt;
 • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
 • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
 • verschillende spaarregelingen.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben, bijvoorbeeld op het gebied van vitaliteit? Kijk dan op www.csgliudger.nl/werkenbij.

Locatie Splitting is de vmbo/mavo-locatie van CSG Liudger in Drachten. Bij locatie Splitting kunnen leerlingen aan de hand van accenten en profielen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Leren doe je niet alleen! Samen met de coach bepaalt de leerlingen wat hij of zij wil, moet en kan leren. Daarnaast worden leerlingen gestimuleerd om van en met elkaar te leren.

We willen dat elke leerling zich thuis voelt op school, zodat ze het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. We zijn als school voortdurend bezig met het vernieuwen van ons onderwijs. Zo werken we al een aantal jaren met devices en ontwikkelen we zelf digitaal lesmateriaal. Daardoor maken we de lessen nog leuker en leerzamer en hebben we bovendien meer inzicht in de ontwikkeling van de leerling.

CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap met 5 locaties in Drachten, Burgum en Waskemeer. Alle vormen van onderwijs wordt aangeboden: van praktijkonderwijs tot vwo. CSG Liudger heeft 400 medewerkers en 3.200 leerlingen.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd. Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen. Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren! 

Meer informatie over onze missie, kernwaarden en Strategisch Perspectief vind je op www.csgliudger.nl/over-csg-liudger

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 28 november 2022 via vacatures.splitting@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Baudien Zijlstra, teamleider bk-onderbouw, via b.zijlstra@csgliudger.nl.


 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!