Docent BWI (m.i.v. schooljaar 2023-2024)

PRO Drachten0,6-0,8 fte m.i.v. 1 september 2023

Jouw functie

Fierder Onderwijs is voor PRO Drachten in Drachten op zoek naar een LB-docent BWI.

Draag jij eraan bij dat de technische kennis in Friesland niet verloren gaat?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren professional in de bouw-, wonen- en interieurwereld die zijn of haar kennis en passie graag wil overdragen aan de volgende generatie.

Als docent BWI bij onze school ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen en draag je bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Je hebt ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal en weet hoe je verschillende onderwijsmethodes kunt toepassen om de lesstof begrijpelijk te maken voor de leerlingen.
Daarnaast heb je ervaring in de praktijk en weet je hoe je de nieuwste technieken en materialen moet toepassen. Je hebt een passie voor het onderwijs en weet hoe je jongeren kunt inspireren en motiveren.

Wij zijn voor deze vacature op zoek naar iemand met een bevoegdheid voor BWI of met voldoende praktijkervaring. Daarbij heb je ervaring en/of affiniteit met de doelgroep praktijkonderwijs.
Je bent in staat om verbinding te maken met deze doelgroep, kan goed samenwerken en stelt de leerling centraal.

Het team van PRO Drachten is een enthousiast en gezellig team om mee samen te werken.We vinden het belangrijk en leuk om nieuwe collega’s goed te begeleiden zodat zij snel en goed hun weg binnen de school kunnen vinden. In ons team is veel professionele ruimte.
We zijn een zelforganiserend en ontwikkelgericht team dat werkt vanuit de gezamenlijke waarden van vertrouwen, verantwoordelijkheid, respect en plezier.

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag voor 6 juni via vacatures@fierderonderwijs.nl.

Informatie over de vacature is verkrijgbaar bij: mw. Afian Stornebrink-Ytsma, adjunct-directeur via 06 42 73 87 91 of a.stornebrink@prodrachten.nl.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!