Docent Nederlands (m.i.v. 2023-2024)

Burgum 0,8-1,6 fte m.i.v. schooljaar 2023-2024

Jouw functie

Fierder Onderwijs zoekt voor CSG Liudger Burgum een docent Nederlands (tweedegraads).
Het betreffen zowel reguliere uren als vervangingsuren, met perspectief op vaste betrekkingen. In overleg is veel mogelijk!

De lessen worden gegeven in de onderbouw havo en vwo (meertalig).

CSG Liudger Burgum staat voor toekomstgericht onderwijs, midden in de samenleving met optimale kansen voor ieder kind!

CSG Liudger Burgum is een school voor vmbo, havo en vwo (meertalig) in Burgum (540 leerlingen). Leerlingen moeten zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen en verlaten de school met een diploma, maar ook met vaardigheden waarmee ze zich kunnen redden in de samenleving. De school kenmerkt zich door een goede sfeer en ruimte voor ontwikkeling van leerlingen en uiteraard ook voor collega’s. Eigenaarschap speelt een grote rol. We zijn een Taalryk-school met veel aandacht voor talen. Zo hebben we actief beleid op leesbevordering, bieden we in de havo en het vwo meertalig onderwijs aan, werken we met taaldorpen en hebben we een prachtige nieuwe mediatheek om de nieuwste boeken lekker te lezen en/of te lenen.

Kom je bij ons werken?
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Onze medewerkers beschrijven CSG Liudger Burgum als een school met aandacht voor het individu. De ruimte die er is om te ontwikkelen (persoonlijk of vakinhoudelijk) wordt als zeer positief ervaren. Als startende of pas beginnende docent bieden we je veel begeleiding omdat we een opleidingsschool zijn. Er heerst een fijne sfeer en we doen het werk samen in subteams waar je werkt met korte lijntjes. Je hebt daarin veel eigen verantwoordelijkheid en bevoegdheid.

Kandidaten met meerdere bevoegdheden zien we ook heel graag reageren!

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschappen? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 12 mei 2023 via vacatures@fierderonderwijs.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Roelof Dijkstra, teamleider havo en vwo (meertalig), via (0511) 460 260 of r.dijkstra@csgliudger.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!