Onderwijsassistent Wonen & Vrije Tijd

PRO Drachten 0,5 fte per direct

Jouw functie

Door personele verschuivingen zoeken we per direct een nieuwe onderwijsassistent binnen het profiel Zorg & Welzijn. Ter ondersteuning van lessen Zorg & Welzijn geef je zelf vorm en inhoud aan lesactiviteiten voor kleine groepjes leerlingen. Je doet dat onder de verantwoordelijkheid van een docent Zorg & Welzijn of Horeca. Bij deze lessen help je onze leerlingen om zich voor te bereiden op een volgende (volwassen) levensfase. De gesprekken en lessen gaan over verantwoordelijkheden die horen bij wonen en vrije tijd. Daarnaast help je leerlingen keuzes te kunnen maken voor vrijetijdsbesteding. Stimuleren, vertrouwen geven en uitdagen zijn vaste werkwoorden tijdens deze waarde(n)volle lessen.

Als onderwijsassistent werk je in een team. PRO Drachten staat voor hechte samenwerking. We zijn een warme school voor leerlingen, maar ook voor medewerkers. Hierbij geloven we in persoonlijke ontwikkeling en bieden we onze medewerkers kansen om zichzelf te verbeteren in en toe te rusten op het mooie werk dat we mogen doen.

We zijn op zoek naar iemand met (praktijk)onderwijservaring en het liefste in combinatie met het diploma onderwijsassistent (of minimaal vergelijkbaar). Iemand met een frisse blik, die tegen een stootje kan en de wil heeft om te leren.

De werkzaamheden zijn op dinsdag en donderdag de gehele dag. Daar komt dan op de woensdag een dagdeel bij. Het gaat dus om een baan van 2,5 dag, 0,5 fte.

De onderwijsassistent wordt in een parttime aanstelling benoemd als ‘onderwijsassistent’ in schaal 6. Wanneer je reeds werkt in een hogere schaal  dan komen we ook graag met jou in gesprek. De aanstelling voor deze functie is eerst tot en met 31 juli 2023.

De arbeidsvoorwaarden houden o.a. in dat er sprake is van:

  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand;
  • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
  • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
  • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
  • verschillende spaarregelingen.

PRO Drachten is een onderwijsvoorziening voor praktijkonderwijs in Drachten. OSG Singelland en CSG Liudger (Fierder Onderwijs) zijn samen verantwoordelijk voor deze school.
We hebben bijna 340 leerlingen en meer dan 70 onderwijsprofessionals in dienst.

Meer informatie vind je op www.prodrachten.nl.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en word je enthousiast van een rol als onderwijsondersteuner? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór woensdag 23 november 2022 via info@prodrachten.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Hilbrand Visser, adjunct-directeur, via  06 12 08 10 11 of per mail h.visser@prodrachten.nl

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!