Onderwijsassistent

Raai 0,7 fte m.i.v. 1 augustus 2023

Jouw functie

Fierder Onderwijs zoekt voor CSG Liudger Raai (havo/vwo) met ingang van het nieuwe schooljaar een onderwijsassistent.
Dit betreft een reguliere vacature.

Als onze nieuwe collega

 • heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding Onderwijsassistent (of soortgelijke opleiding), of je bent bereid deze te halen;
 • heb je bij voorkeur ervaring;
 • ben je door je humor en relativeringsvermogen een frisse toevoeging aan het team;
 • weet je op een creatieve manier nieuwe lesvormen toe te passen;
 • heb je een breed palet aan pedagogisch-didactische vaardigheden, zodat je maatwerk kunt bieden aan je leerlingen;
 • ben je digitaal vaardig;
 • houd je van een coachende manier van begeleiding bieden, aan zowel je leerlingen als aan je collega’s;
 • toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn;
 • onderschrijf je de christelijke identiteit en geef je het vak van docent volgens deze uitgangspunten en tradities inhoud, ongeacht je eigen kerkelijke achtergrond;
 • weet je in de klas een ontspannen sfeer neer te zetten.

Fierder Onderwijs biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk.

Wij bieden je:

 • een salaris tussen de € 2.047 en € 2.961 op basis van een fulltime aanstelling conform de cao-vo;
 • een aanstelling van een jaar en bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot verlenging;
 • 8% vakantietoeslag, een 13e maand en een bindingstoelage wanneer het einde van de functieschaal is bereikt;
 • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
 • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
 • verschillende spaarregelingen.

CSG Liudger Raai is één van de elf scholen van Stichting Fierder Onderwijs en biedt aan ca. 1100 leerlingen havo- en vwo-onderwijs. CSG Liudger Raai staat voor samenwerken aan uitdagend, ondernemend en betekenisvol onderwijs, waar leerlingen met verschillende talenten en achtergronden goed onderwijs wordt geboden. De school onderscheidt zich door het aanbieden van tweetalig onderwijs (TTO) en onderwijs in een Technasium en een Gymnasiumafdeling.

Leerlingen moeten zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen en verlaten de school met een diploma, maar ook met vaardigheden waarmee ze zich kunnen redden in de samenleving. Leren doen ze dan ook niet alleen binnen de school, maar ook tijdens projecten en excursies in het binnen- en buitenland.
Binnen de locatie hebben alle leerlingen een coach waar regelmatig mee gesproken wordt. Leerlingen stellen doelen waar ze het schooljaar aan willen werken.

De school staat onder leiding van een directeur en drie teamleiders. De teamleiders begeleiden de teams van leerjaar 1 en 2, havo leerjaren 3 t/m 5 en vwo leerjaren 3 t/m 6. De collega’s leveren een professionele inhoudelijke bijdrage in de teams en de secties. Elk team heeft een kernteam dat met name gericht op onderwijsinhoud, leerlingbegeleiding, organisatie en kwaliteitszorg. Binnen deze structuur vindt vanuit vertrouwen professionele samenwerking plaats, waarbij leiden en volgen elkaar kunnen afwisselen.

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief met CV graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 14 juli 2023 via vacatures.raai@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Gert Schooten, directeur, via (0512) 305 700 of 06 16 68 80 50.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!