Roostermaker C

Waskemeer 0,7-0,8 fte zo spoedig mogelijk 

Jouw functie

Fierder Onderwijs is op korte termijn voor CSG Liudger in  Waskemeer (vmbo/havo/vwo) op zoek naar een roostermaker C voor 0,7-0,8 fte.

Een goed draaiend rooster is erg belangrijk voor goed, effectief en efficiënt onderwijs! Jij bent de spin in het web op onze locatie. Je maakt de reguliere roosters voor onze locatie, denkt proactief na over handige roosteroplossingen, organiseert de toetsweken en pakt ook allerlei andere zaken op die met het roosterproces te maken hebben.

Het betreft een aanstelling tot 31-07-2024 die bij goed functioneren en voldoende formatieve ruimte kan worden verlengd met een jaar.

Als onze nieuwe collega

 • ben je bekend met roosterprogramma’s en leerlingvolgsystemen (denk aan Zermelo, SOMtoday en Foleta);
 • ben je door je humor en relativeringsvermogen een frisse toevoeging aan het team;
 • weet je op een creatieve manier om te gaan met uitdagingen;
 • ben je communicatief sterk;
 • ben je accuraat en zorgvuldig
 • ben je digitaal vaardig;
 • toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn.

Fierder Onderwijs biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk.

Wij bieden je:

 • een salaris in schaal 8 conform de cao-vo;
 • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
 • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
 • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
 • verschillende spaarregelingen.

 

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren!
Locatie Waskemeer is een wat kleinere locatie, waarbij de lijnen kort zijn en de sfeer erg prettig te noemen is. Leerlingen staan centraal en kwaliteit is iets waar we écht voor gaan!

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief met CV graag vóór 15 november via jschuurman@csgliudger.nl. Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met dhr. E. Poeze, leerlingcoördinator, via epoeze@csgliudger.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!