23 mei Kick-off Liudger Drone Event

Op 23 juni vindt het Liudger Drone Event plaats, georganiseerd door het Liudger Innovatielab. Met dit evenement willen de initiatiefnemers nieuwe leertechnologie├źn dichterbij de leerlingen brengen en alle eerstejaars een onvergetelijke dag bezorgen!

Ter voorbereiding op het Drone Event vindt er maandag 23 mei een kick-off plaats op alle scholen van CSG Liudger. Petra Saaze directeur van de ANWB Medical Air Assistance verzorgt een gastles over het gebruik van Drones bij de ANWB. In de aanloop naar de grote dag worden er daarnaast gastlessen door verschillende bedrijven verzorgd die met drones werken. Ook worden er eigen lessen gegeven waarin de drones centraal staan.

Op 23 juni vindt het Liudger Drone Event plaats. Een dag voor alle eerstejaars van de vijf scholen van CSG Liudger. Op het programma staan leuke en leerzame activiteiten. Dutch Drone event geeft een demonstatie, er zijn simulators en leerlingen kunnen vrij vliegen. In de Frysklab bus kunnen de leerlingen een werkstukje maken en ROC Friese poort geeft workshops over drones. Tot slot mogen de leerlingen experimenteren met de materialen uit het Liudger Innovatielab.