CSG Liudger Waskemeer staat bekend als een kleinschalige, betrokken en gezellige
school. Een school waar iedereen je kent en waar je gezien wordt. Bij locatie Waskemeer hebben we aandacht voor jou. Samen met jou willen we graag het beste uit jou halen. Daar hebben we onze (brug)klassen ook op ingericht. Je komt in een klas die aansluit bij jouw niveau.   

  • TYPISCH WASKEMEER

Taalryk onderwijs

Volg je bij ons de havo of het vwo? Dan krijg je in klas 1 t/m 3 les in meerdere talen. Je krijgt les in het Engels, Nederlands en Fries. 

KWT-uren

Iedere week staan er 2 uren per dag keuzewerktijd op het rooster. Wat je tijdens deze uren gaat doen, bepaal je samen met je coach. Je kunt deze uren inzetten voor extra vakken, hulp of huiswerk.

Flexibele examinering

Bijna al onze leerlingen doen examen in 7 vakken in plaats van 6. Ook kun je ervoor kiezen om al in jaar 3 van de theoretische leerweg examen te doen in één of meer vakken. 

  • CHECK DIT!

titel

text

Meer Stories
  • Praktische Informatie

  • Vinden je ouders vast handig.

Bij ons op school sta je er niet alleen voor, we doen het samen! We vinden het belangrijk dat jij je weg vindt en voldoende aandacht krijgt. Meer weten? Kijk op de pagina Begeleiding

Wat zijn de lestijden en hoe ziet het rooster eruit? Kijk op de pagina Onderwijsplanning

Wanneer begint de vakantie? Hoe meld je je ziek of vraag je verlof aan? Je leest het op de pagina Ziekte, verlof en verzuim

Wil je meer informatie over de schoolkosten? Kijk dan op de pagina schoolkosten.

Als school zijn we verplicht om allerlei documenten via de website beschikbaar te stellen. Van onze jaarverslagen, schoolgidsen, statuten, protocollen, reglementen, publicaties tot beleidsnotities en documenten. Ben je op zoek naar een specifiek document? Kijk dan op de pagina documenten en downloads. 

Contactgegevens

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

0516 421 681

waskemeer@csgliudger.nl