Locatie Splitting is de vmbo/mavo locatie van CSG Liudger in Drachten. Bij ons op school vinden we het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En dat je een opleiding volgt die past bij jouw niveau en talent. Om dit te ontdekken bieden we activiteiten aan, waarbij jouw keuze voorop staat. Van accentvakken, vakken op een ander niveau tot extra (examen)vakken.                 

  • TYPISCH SPLITTING

Accenten!

Om te ontdekken wat je leuk vindt en wat bij je past, volg je in klas 1 en 2 het accentprogramma. Je kunt kiezen uit: sport, creatief, welzijn, ondernemen, groen en techniek. 

Coaching

Iedere leerling en klas heeft een coach. De coach spreek je vier keer per week tijdens het coachmoment. Je ouder(s)/verzorger(s) zijn 2/3 keer per jaar welkom op school voor een coachgesprek. 

Actueel onderwijs

Samen met bedrijven en instellingen werken we aan actueel onderwijs. We organiseren leuke activiteiten binnen en buiten de school en zorgen dat de leslokalen en – materialen up-to-date zijn!

  • CHECK DIT!

titel

text

Meer Stories
  • Praktische Informatie

  • Vinden je ouders vast handig.

Wil jij kennismaken met onze school? Kijk dan voor een overzicht van onze voorlichtingsactiviteiten en aanmelden op www.csgliudger.nl/voorlichting

Bij ons op school sta je er niet alleen voor, we doen het samen! We vinden het belangrijk dat jij je weg vindt en voldoende aandacht krijgt. Meer weten? Kijk op de pagina Begeleiding

Wat zijn de lestijden en hoe ziet het rooster eruit? Kijk op de pagina Onderwijsplanning

Wanneer begint de vakantie? Hoe meld je je ziek of vraag je verlof aan? Je leest het op de pagina Ziekte, verlof en verzuim

Wil je meer informatie over de schoolkosten? Kijk dan op de pagina schoolkosten.

Als school zijn we verplicht om allerlei documenten via de website beschikbaar te stellen. Van onze jaarverslagen, schoolgidsen, statuten, protocollen, reglementen, publicaties tot beleidsnotities en documenten. Ben je op zoek naar een specifiek document? Kijk dan op de pagina documenten en downloads. 

Contactgegevens

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

0512 305 700

splitting@csgliudger.nl