CSG Liudger locatie Raai is een school voor havo, atheneum en gymnasium in Drachten. Op onze school voel je je snel thuis. We vinden het belangrijk dat jij de tijd neemt en krijgt om je talenten te ontwikkelen en om te onderzoeken wat bij je past. Of je nu bij ons op de havo, het atheneum of het gymnasium zit, het technasium doet of tweetalig onderwijs volgt; wij bieden gedurende het schooljaar activiteiten aan voor alle leerlingen waarbij jouw keuze voorop staat.             

  • TYPISCH
    RAAI

Op de Raai heb je
genoeg te kiezen!

Bij ons op school kun je kiezen uit tweetalig onderwijs, technasium en gymnasium, maar ook extra vakken volgen, zoals Spaans en filosofie. Jij bepaalt wat bij je past! 

Ontdek de wereld!

Leren doe je van en met elkaar en binnen en buiten de muren van de school. Soms zelfs over de grens! Je ontdekt wat de wereld te bieden heeft. 

School is meer dan leren

School is zoveel meer dan het alleen opdoen van kennis. Je persoonlijke, sociale en culturele vorming vinden we minstens zo belangrijk. 

  • CHECK DIT!

titel

text

Meer Stories
  • Praktische Informatie

  • Vinden je ouders vast handig.

Wil je kennismaken met onze school? Bezoek dan onze voorlichtingsactiviteiten. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en aanmelden op www.csgliudger.nl/voorlichting.

Bij ons op school sta je er niet alleen voor, we doen het samen! We vinden het belangrijk dat jij je weg vindt en voldoende aandacht krijgt. Meer weten? Kijk op de pagina Begeleiding

Wat zijn de lestijden en hoe ziet het rooster eruit? Kijk op de pagina Onderwijsplanning

Wanneer begint de vakantie? Hoe meld je je ziek of vraag je verlof aan? Je leest het op de pagina Ziekte, verlof en verzuim

Wil je meer informatie over de schoolkosten? Kijk dan op de pagina schoolkosten. 

Als school zijn we verplicht om allerlei documenten via de website beschikbaar te stellen. Van onze jaarverslagen, schoolgidsen, statuten, protocollen, reglementen, publicaties tot beleidsnotities en documenten. Ben je op zoek naar een specifiek document? Kijk dan op de pagina documenten en downloads. 

Contactgegevens

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 

0512 305 700

raai@csgliudger.nl