Leerlingen komen in actie voor de CliniClowns

CSG Liudger Waskemeer organiseert ieder jaar een sponsorloop voor een goed doel. Dit jaar is het goede doel de CliniClowns. De sponsorloop vindt plaats op donderdag 23 december vanaf 9.15 uur in Waskemeer. Het startsein wordt verzorgd door een Cliniclown ambassadeur.

CliniClowns
Het goede doel is bedacht tijdens het presenteren van de profielwerkstukken. Een groepje leerlingen is er tijdens het maken van het werkstuk achter gekomen, dat de CliniClowns heel goed werk doen en kinderen én volwassenen echt helpen om zich beter en gezien te voelen. CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. De CliniClowns zijn er in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, maar bijvoorbeeld ook in de geestelijke zorg, bij kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Sponsorloop
Tijdens de sponsorloop worden de regels van het RIVM in acht genomen. Om 9.15 uur starten daarom de jongste leerlingen en om 10.45 uur de oudste leerlingen. De leerlingen halen bij buurtgenoten, familie en vrienden geld op, om deze actie te ondersteunen. Meer is altijd welkom! Doneren kan via www.cliniclowns.nl/steun-ons/acties/kom-in-actie/doneer/sponsorloop-csg-liudger.