MODUS, wat vind jij?

Vanaf vorig jaar kun je in Burgum kiezen voor MODUS: een extra onderwijsroute voor tieners. MODUS is een initiatief van Stichting Oarsprong en CSG Liudger Burgum. MODUS sluit aan bij jouw tienerbrein, maakt een later keuzemoment mogelijk en zorgt voor een betere aansluiting tussen het basis- en voortgezet onderwijs. Benieuwd wat onze leerlingen van MODUS vinden? Jalien vertelt het je graag!

,,Ik vind het leuk dat je op MODUS op je eigen niveau mag werken voor alle vakken. Als je bijvoorbeeld beter bent in rekenen dan in taal, dan is dat geen probleem.”

Wat vind jij
Vooral jouw mening is belangrijk bij MODUS. Wat vind jij? Jouw keuzes staan voorop. We werken vanuit vier kernwaarden: bloei (ontdek wie je bent en hoe je leert), actief (wat wil je bereiken?), verbindend en lef (we dagen je uit om te durven, te doen en te ontdekken; durf te zijn wie je bent).

Vijf leergebieden
Alle schoolvakken zijn ingedeeld in vijf leergebieden die passen bij het thema van dit onderwijsconcept: Wetenschap, Taal en Communicatie, Persoonlijke ontwikkeling, Maatschappij en Creatie.

Denk jij dat MODUS bij jou past? Of wil je meer weten? Ga naar modus.frl