Werken met je handen

Werk jij graag met je handen? Dan is PRO Drachten misschien wel iets voor jou! Reanne (14) uit klas 2 vertelt je er meer over.

,,Bij PRO Drachten mag je doen wat bij je past. Of je nu van tekenen of werken met hout houdt, iets hebt met dieren of juist geïnteresseerd bent in techniek; er is altijd iets wat aansluit bij jouw talenten!”

,,Om te kijken waar je goed in bent, word je eerst breed opgeleid. Ik krijg bijvoorbeeld les in verzorging, maar ook in fietstechniek. Ook volg ik het vak arbeidstraining. Hiermee oefen je alvast voor het lopen van een stage, maar dan binnen de school. Erg handig!”

Over PRO Drachten
PRO Drachten is een samenwerking tussen CSG Liudger en OSG Singelland en is dé school voor praktijkonderwijs en pro-vmbo in Drachten en omstreken. Een school waar je mag zijn wie je bent en mag doen wat bij je past. Of je nu wilt doorstromen naar het mbo of aan het werk wil op een plek die bij past jouw talent; wij helpen je graag jouw sterke kanten te ontwikkelen, met stage- en/of werkplekken te vinden en jouw doelen te bereiken.

 

Meer weten over PRO Drachten? Ga naar prodrachten.nl