J

Coronavirus

Coronavirus

De scholen voor voortgezet onderwijs mogen na de zomervakantie weer volledig open! Vanaf dat moment hoeven leerlingen in de school geen 1,5 meter afstand meer van elkaar te bewaren. Dit geldt ook voor leerlingen die 18 jaar of ouder zijn. De 1,5 meter afstand tussen onderwijspersoneel en leerlingen blijft wel gehandhaafd, en tussen onderwijspersoneel onderling natuurlijk ook. De volledige heropening van de scholen zal dan ook op een aangepaste manier gebeuren. Onderwijs op de scholen wordt de norm en indien noodzakelijk of wenselijk voegen we daar onderwijs op afstand aan toe. CSG Liudger conformeert zich aan de richtlijnen uit het protocol volledig openen voortgezet onderwijs.

Vragen en antwoorden
In alles wat we besluiten en doen, houden we rekening met de lastige situatie waarin we ons met elkaar bevinden en met de zorgen en vragen die er zijn van leerlingen en ouders. Zorgvuldigheid en veiligheid gaan voor ons voor snelheid. Voor vragen verwijzen we je naar onderstaande FAQ. Is je vraag na het lezen van de FAQ nog niet beantwoord, neem dan contact op via info@csgliudger.nl

Vragen en antwoorden

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.