J

Onderzoek Elsevier Weekblad: CSG Liudger Waskemeer is een superschool!

Onderzoek Elsevier Weekblad: CSG Liudger Waskemeer is een superschool!

Elsevier Weekblad heeft CSG Liudger Waskemeer uitgeroepen tot superschool 2020! 'Beste scholen' is een jaarlijks terugkerend onderzoek van Elsevier Weekblad waarin ruim 3000 scholen voor voortgezet onderwijs met elkaar worden vergeleken op geleverde prestaties. Het onderzoek is gebaseerd op gegevens van de Inspectie van het Onderwijs. Elke school is beoordeeld volgens vier criteria: (1) de positie van leerlingen in de derde klas ten opzichte van het advies van de basisschool, (2) de onderwijssnelheid in de onderbouw, (3) het bovenbouwsucces en (4) het examencijfer.

Hieruit is gebleken dat CSG Liudger Waskemeer, door de uitstekende resultaten binnen vmbo gt, bij een select gezelschap van 39 Superscholen in Nederland hoort. We feliciteren de locatie met het behalen van dit predicaat!

(Bron: Elsevier Weekblad)

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.