J

Innovatielab

Liudger Innovatielab

Het Liudger Innovatielab is de plek voor docenten, leerlingen, maatschappelijke organisaties, bedrijven en kennisinstellingen, om te experimenteren met moderne leertechnologie en zo te werken aan vernieuwend onderwijs. Het delen van kennis, ervaring en leermiddelen staat daarbij centraal. Bedrijven en instellingen stellen leermiddelen beschikbaar, omdat zij het belangrijk vinden om te investeren in innovatieve toepassingen voor het onderwijs.
 

 

Waarom een innovatielab?
CSG Liudger heeft als belangrijke doelen voor het onderwijs vier richtingen geformuleerd:
- verbeteren en vernieuwen van het onderwijs
- aansluiten bij de belevingswereld van jongeren
- ontwikkelingen op het gebied van digitalisering benutten
- maatwerk in scholing voor leerlingen en personeel

Wat is er in het innovatielab aanwezig?
De inventaris van het Liudger Innovatielab is flexibel. Dit betekent dat er voortdurend ander materiaal beschikbaar is. Bekijk het actuele aanbod.

Meer informatie
Het Liudger Innovatielab is van 8.30 - 16.00 uur geopend. U vindt het Innovatielab op de begane grond van locatie Splitting, Leerweg 2 in Drachten. Wilt u samenwerken, materiaal beschikbaar stellen, gebruikmaken van het aanwezige materiaal of een bezoek brengen aan het Innovatielab? Neem dan contact op.

  • * velden zijn verplicht.

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.