Sportklas Burgum

Zit jij in groep 8 en vind je het leuk om naast school extra te sporten en kennis te maken met nieuwe activiteiten? Dan is de Sportklas Burgum iets voor jou!  

Maak kennis met nieuwe sporten!

In de sportklas staat het kennismaken met (nieuwe) sporten centraal. Hierbij kun je denken aan omnikin, floorball, archery att ack, survivallen of keatsen. De lessen worden verzorgd door de docenten lichamelijke opvoeding van CSG Liudger Burgum en sportinstructeurs uit de regio.

De sportklas is speciaal bedoeld voor groep 8-leerlingen van basisscholen uit de regio Burgum. Het is belangrijk dat je sporten leuk vindt en dat je kennis wilt maken met nieuwe activiteiten.  

Data en tijden
De sportklas start donderdag 14 april met een introductieles en eindigt 19 mei met een leuke afsluitende activiteit. De lessen zijn op:

  • Donderdag 14 april van 14.30 – 15.45 uur
  • Donderdag 21 april van 14.30 – 15.45 uur
  • Donderdag 12 mei van 14.30 – 15.45 uur
  • Donderdag 19 mei van 14.30 – 15.45 uur


Locatie

De lessen worden aangeboden bij Sportcomplex Nije Westermar in Burgum of afhankelijk van de activiteit op een andere locatie.  

De lessen zijn gratis. Wel vragen we je om een t-shirt van de sportklas aan te schaffen. Een t-shirt kost €7,50.

Aanmelden kan tot 8 april via DEZE LINK. Er worden maximaal twee klassen gevormd van 25 leerlingen. We vragen je om in een korte toelichting aan te geven, waarom jij in aanmerking wilt komen voor de sportklas. 

Heb je nog vragen over de sportklas?

Neem dan gerust contact op!