Sportklas Burgum

Zit jij in groep 8 en vind je het leuk om naast school extra te sporten en kennis te maken met nieuwe (sport)activiteiten? Dan is de sportklas van CSG Liudger Burgum iets voor jou!   

Maak kennis met nieuwe sporten!

In de sportklas staat het kennismaken met (nieuwe) sporten centraal. Je krijgt les van enthousiaste sportdocenten van CSG Liudger Burgum en sportinstructeurs uit de regio. 

De sportklas is bedoeld voor groep 8-leerlingen van basisscholen uit de regio Burgum. Het is belangrijk dat je sporten leuk vindt en dat je kennis wilt maken met nieuwe (sport)activiteiten.

Je kunt kiezen uit twee periodes van vier weken. De eerste periode is gericht op trendsporten (trampoline springen, dansen, klimmen, archery attack, survival etc.) en de tweede periode op spelsporten (omnikin, voetbal, trefbal, floorball etc.). Vind je het leuk om beide periodes
mee te doen, dan mag dat ook!

Je kunt kiezen uit twee periodes van vier weken. De eerste periode is meer gericht op de trendsporten en de tweede periode op spelsporten. De data voor 2024-2025 worden dit najaar bekend gemaakt. 

De lessen zijn gratis. Wel vragen we je om een origineel sportklas T-shirt aan te schaffen. Een T-shirt kost € 7,50.

Heb je nog vragen over de sportklas?

Neem dan gerust contact op!