Sportklas Burgum

Zit jij in groep 8 en vind je het leuk om naast school extra te sporten en kennis te maken met nieuwe (sport)activiteiten? Dan is de sportklas van CSG Liudger Burgum iets voor jou! 

Maak kennis met nieuwe sporten!

In de sportklas staat het kennismaken met (nieuwe) sporten centraal. Hierbij kun je denken aan omnikin, klimmen, archery attack en floorball. Je krijgt les van enthousiaste sportdocenten van CSG Liudger Burgum en sportinstructeurs uit de regio. 

De sportklas is bedoeld voor groep 8-leerlingen van basisscholen uit de regio Burgum. Het is belangrijk dat je sporten leuk vindt en dat je kennis wilt maken met nieuwe (sport)activiteiten.

Dit schooljaar kun je kiezen uit twee periodes van zes weken. De eerste periode is meer gericht op trendsporten (trampoline springen, dansen, klimmen, archery attack, survival etc.) en de tweede periode op spelsporten (omnikin, voetbal, trefbal, floorball etc.). Vind je het leuk om beide periodes mee te doen, dan mag dat ook!

De trendsporten worden van 9 december 2022 t/m 3 februari 2023 aangeboden en de spelsporten van 10 februari 2023 t/m 31 maart 2023. De lessen zijn iedere vrijdag van 14.15 – 15.30 uur in Sportcomplex de Nije Westermar in Burgum

De lessen zijn gratis. Wel vragen we je om een origineel sportklas T-shirt aan te schaffen. Een T-shirt kost € 7,50.

Aanmelden voor de trendsporten en/of spelsporten kan tot uiterlijk woensdag 7 december 12.00 uur via DEZE LINK. Doe dat snel, want vol is vol! Eventueel kun je je voor de spelsporten ook na 1 februari nog inschrijven.

We vragen je op het aanmeldingsformulier om in een korte toelichting aan te geven waarom jij in aanmerking wilt komen voor de sportklas. 

Heb je nog vragen over de sportklas?

Neem dan gerust contact op!