Sportklas Burgum

Zit jij in groep 8 en vind je het leuk om naast school extra te sporten en kennis te maken met nieuwe (sport)activiteiten? Dan is de sportklas van CSG Liudger Burgum iets voor jou!   

Maak kennis met nieuwe sporten!

In de sportklas staat het kennismaken met (nieuwe) sporten centraal. Je krijgt les van enthousiaste sportdocenten van CSG Liudger Burgum en sportinstructeurs uit de regio. 

De sportklas is bedoeld voor groep 8-leerlingen van basisscholen uit de regio Burgum. Het is belangrijk dat je sporten leuk vindt en dat je kennis wilt maken met nieuwe (sport)activiteiten.

Je kunt kiezen uit twee periodes van vier weken. De eerste periode is gericht op trendsporten (trampoline springen, dansen, klimmen, archery attack, survival etc.) en de tweede periode op spelsporten (omnikin, voetbal, trefbal, floorball etc.). Vind je het leuk om beide periodes
mee te doen, dan mag dat ook!

Je kunt kiezen uit twee periodes van vier weken. De eerste periode is meer gericht op de trendsporten en de tweede periode op spelsporten.

Trendsporten
24 november 2023
1 december 2023
15 december 2023
12 januari 2024

Spelsporten
19 januari 2024
26 januari 2024
2 februari 2024
9 februari 2024 

Je bent van 14.15 – 15.30 uur welkom in Sportcomplex de Nije Westermar in Burgum. 

De lessen zijn gratis. Wel vragen we je om een origineel sportklas T-shirt aan te schaffen. Een T-shirt kost € 7,50.

Aanmelden kan via DEZE LINK. Op het formulier kun je aangeven welke periode(s) je mee wilt doen. Vervolgens ontvang je uiterlijk donderdag 18 januari 2024 een e-mail met meer informatie over de eerste les.

Meld je snel aan want we hebben een maximale groepsgrootte. We vragen je om in een korte toelichting aan te geven waarom jij in aanmerking wilt komen voor de sportklas

Heb je nog vragen over de sportklas?

Neem dan gerust contact op!