Conciërge

Burgum 0,4 fte per direct

Jouw functie

Fierder Onderwijs is in verband met ziektevervanging voor CSG Liudger in Burgum per direct op zoek naar een enthousiaste conciërge voor 0,4 fte.

Wij zoeken iemand die:

  • communicatief en sociaal vaardig is (je bent o.a. het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen), het beheersen van de Friese taal is een pré
  • proactief, flexibel, stressbestendig en initiatiefrijk is;
  • zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren;
  • bereid is tot eventueel (incidenteel) ‘s avonds werken in verband met vergaderingen, diplomering, open huis, ziektevervanging et cetera;
  • aantoonbaar pedagogische aanleg en een sterke affiniteit heeft met onze doelgroep.

Je mag werken in een optimale omgeving, in een prachtig gebouw met een hele fijne populatie leerlingen en collega’s. We zijn een school waarbij korte lijnen het uitgangspunt zijn en waarbij sfeer altijd wordt genoemd in de pluspunten om hier te mogen werken.

Marktconform salaris (indictie CAO-VO | schaal 5).
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: 8.33% eindejaarsuitkering, extra eindejaarsuitkering OOP en 8% vakantietoeslag.

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet voor 1 november 2023.

Meer informatie is verkrijgbaar bij J.H. van der Hoek, coördinator OOP, via 
jhoek@csgliudger.nl of 0511-460260

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!