Aanmelden

Wat fijn dat u uw kind wilt aanmelden bij CSG Liudger. Vanaf maart 2024 (exacte datum/aanmeldperiode volgt) kunt u de aanmelding voor schooljaar 2024-2025 in orde maken via ons online aanmeldportaal.

Let op: via de link hieronder kan op dit moment alleen worden aangemeld voor het lopende schooljaar (2023/2024), bijvoorbeeld in het geval van een tussentijdse overstap naar CSG Liudger. 

Uw kind aanmelden bij CSG Liudger

Vanaf maart 2024 (exacte datum/aanmeldperiode volgt) kunt u de aanmelding voor schooljaar 2024-2025 in orde maken via ons online aanmeldportaal. Zodra dit mogelijk is, vindt u hieronder de link naar het aanmeldportaal. 

Wilt u uw kind aanmelden voor het lopende  schooljaar (2023-2024), bijvoorbeeld vanwege een verhuizing of andere reden om tussentijds van school te wisselen? U kunt dit in orde maken via ons online aanmeldportaal.*  

AANMELDPORTAAL 2023/2024

* De klassen voor schooljaar 2023-2024 zijn gevormd. Om de kwaliteit van ons onderwijs en de ondersteuning aan onze leerlingen te waarborgen, hebben we te maken met een beperkt aantal plaatsen per klas. Dit betekent dat het kan zijn dat wij uw kind niet kunnen plaatsen. 

In Burgum zitten de volgende klassen vol:
Bk1A (bb/kb), HV1EM (havo meertalig), Modus, TL2, H2EM + v2FM (havo en vwo meertalig). 

Nadat u uw kind heeft aangemeld, vragen we de basisschool aanvullende gegevens aan te leveren. Hierbij wordt de vragenlijst executieve functies gebruikt. 

Komt uw kind in aanmerking voor praktijkonderwijs of pro-vmbo? Vanaf 2022 zijn de praktijkonderwijsscholen van CSG Liudger en OSG Singelland samen PRO Drachten. Aanmelden voor praktijkonderwijs en pro-vmbo gaat dan ook via PRO Drachten: www.prodrachten.nl

Heeft u nog vragen over het aanmelden?

Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres.