Laptop

Wij verzorgen onderwijs dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop. 

Onderwijs met behulp van een laptop

Bij CSG Liudger kiezen we bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en de lessen afwisselender. 

CSG Liudger heeft een samenwerking met Studywise. Daardoor kunnen ouders/verzorgers kunnen voordelig een laptop aanschaffen. Dat kan via de webshop CSG Liudger – Studywise.  

In het welkomstpakket van de leerling vindt u alle informatie over (het aanschaffen van) de laptop. Uiteraard is het  ook mogelijk een eigen laptop mee te nemen, als deze voldoet aan de benodigde specificaties. 

Wil je weten hoe je je nieuwe laptop moet installeren? Bekijk dan de instructievideo

U kunt terecht bij de Studywise klantenservice voor alle vragen over de laptop(s) en/of de bestelling in de webshop. De klantenservice is bereikbaar via info-Studywise-enschede@dustin.com

Alle scholen van CSG Liudger hebben een ICT servicepunt, waar leerlingen met vragen terecht kunnen. 

Heb je nog vragen over dit onderwerp?

Neem dan gerust contact op via onderstaand e-mailadres.