Laptop

Wij verzorgen onderwijs dat aansluit bij onze leerlingen en de wereld waarin onze leerlingen opgroeien. Daarom maken we in ons onderwijs gebruik van een laptop. 

Onderwijs met behulp van een laptop

Bij CSG Liudger kiezen we bewust voor een mix van boeken en digitaal materiaal. De laptop wordt gebruikt ter ondersteuning in de klas en buiten de klas, als aanvulling op de lessen en in toenemende mate voor gepersonaliseerd leren. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het maken van oefeningen en/of aantekeningen. Dit biedt flexibiliteit, maakt onderwijs op maat mogelijk en de lessen afwisselender. 

CSG Liudger heeft een samenwerking met The Rent Company. Als ouder/verzorger kunt u via deze partij voordelig een laptop voor uw kind huren of aanschaffen. Dat kan via een speciale webshop die in juni beschikbaar wordt. 

Met ouder(s)/verzorger(s) voor wie het niet haalbaar is om een laptop aan te schaffen of wie principiële bezwaren heeft, worden afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over een betalings­regeling. Het is tevens mogelijk een eigen laptop mee te nemen, mits deze voldoet aan de specificaties van onze scholen. Hierover wordt tijdig gecommuniceerd. Meer informatie hierover staat in de brief die leerlingen bij de kennismaking ontvangen.

Download hier de voorwaarden van de Computerverzekering (Easy4u-zekerheidspakket) die bij het aanschaffen van een laptop via The Rent Company is inbegrepen.

Heb je nog vragen over dit onderwerp?

Neem dan gerust contact op via onderstaand e-mailadres.