J

Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2021 - 2022

Aanmelden leerjaar 1
Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen voor leerjaar 1 bij CSG Liudger, zijn twee type aanmeldingsformulieren:

1. Via onderstaande link kunt u het aanmeldingsformulier downloaden waarna u het digitaal in kunt voeren. Bij deel A, in te vullen door ouders, is een handtekening wettelijk verplicht. Dit deel moet dus uitgeprint en ondertekend opgestuurd worden.
Aanmeldingsformulier 2021-2022 digitale versie

2. Het aanmeldingsformulier dat u hieronder kunt downloaden kan met de hand worden ingevuld door het uit te printen. Daarna kunt het ons toesturen.
Aanmeldingsformulier 2021-2022 printversie

Het ingevulde aanmeldingsformulier moet vóór 25 maart 2021 terug zijn bij de leerlingenadministratie. In de meeste gevallen zorgt de basisschool daarvoor. Op de formulieren zelf staat meer informatie. Mocht u vragen hebben over de aanmelding, neem dan contact op met de betreffende locaties. Voor de contactgegevens kunt u in de titelbalk op contact klikken.

Aanmelding praktijkonderwijs
Naast het aanmeldingsformulier is het wettelijk verplicht dat bij het inschrijven voor praktijkonderwijs ook het formulier ‘Zienswijze ouders’ wordt opgestuurd. Dit formulier kunt u via onderstaande link downloaden en printen. Vervolgens kunnen ouders het invullen en ondertekenen.
Praktijkonderwijs Zienswijze ouders

Toelating
Om toegelaten te mogen worden tot een bepaald type onderwijs gelden een aantal toelatingscriteria. Wij hanteren hiervoor de Plaatsingswijzer. Voor leerwegondersteunend onderwijs (lwoo), praktijkonderwijs en tweetalig onderwijs (tto) gelden daarnaast nog aanvullende criteria. Voor meer informatie over de Plaatsingswijzer kunt u terecht bij de basisschool, de contactpersonen van de betreffende locaties of op www.plaatsingswijzer.nl

Aanmelden leerjaar 2 en hoger

Aanmelden schooljaar 2020 - 2021
Wilt u nog een leerling aanmelden voor het schooljaar 2020-2021? U kunt via info@csgliudger.nl een aanmeldingsformulier opvragen voor het huidige schooljaar.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.