J

Accent op aandacht

Locaties

Locaties

Er zijn vijf locaties: één in Burgum, één in Waskemeer en drie in Drachten. Iedere locatie heeft een locatiedirecteur en één of meer teamleiders.

Locatie Burgum
Vmbo, havo en vwo locatie Burgum is gevestigd aan de Tj. Haismastraat 1 in Burgum. Vanaf leerjaar 4 kunnen havoleerlingen terecht bij de HAVOtop aan de Minnertshof 17 in Burgum. Kijk voor meer informatie op de webpagina van locatie Burgum (incl. HAVOtop).

Locatie Raai
Havo en vwo locatie Raai is gevestigd aan de Leerweg 1 in Drachten. Kijk voor meer informatie op de webpagina van locatie Raai.

Locatie Splitting
Vmbo/mavo locatie Splitting is gevestigd aan de Leerweg 2 in Drachten. Kijk voor meer informatie op de webpagina van locatie Splitting.

Locatie De Ring
Locatie De Ring is de locatie voor praktijkonderwijs en gevestigd aan De Ring 6 in Drachten. Kijk voor meer informatie op de webpagina van locatie De Ring.

Locatie Waskmeer
Vmbo, havo en vwo locatie Waskemeer is gevestigd aan de Leidijk 42-d in Waskemeer. Kijk voor meer informatie op de webpagina van locatie Waskemeer.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.