Aanmelden

Wat leuk dat u uw kind wilt aanmelden voor één van onze scholen! Dat kan online via ons aanmeldportaal. Wilt u uw kind nog aanmelden voor het huidige schooljaar, dan kunt u hieronder het aanmeldingsformulier downloaden.    

Registreren en aanmelden

U kunt de aanmelding van uw kind voor schooljaar 2022-2023 in orde maken via ons online aanmeldportaal. Dit geldt ook als u uw kind wilt aanmelden voor leerjaar 2 of hoger. 

Hoe werkt het digitaal aanmelden?
Bij het digitaal aanmelden doorloopt u vier stappen.

Stap 1:
Ga naar het aanmeldportaal door op onderstaande button te klikken en maak een account aan via de grijze knop ‘Inloggen of registreren’. Kies onderaan voor nieuwe gebruiker > registreer. Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met instructies om uw e-mailadres te verifiëren. Geen e-mail ontvangen? Check dan uw ongewenste mail.

AanmeldportaalStap 2:

Vervolgens kunt u inloggen en doorloopt u alle stappen in het aanmeldingsformulier. Bent u benieuwd welke stappen dit zijn? Bekijk dan hier het blanco formulier. In de laatste stap kunt u de aanmelding ondertekenen en afronden.

Stap 3: 
Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een overzicht van de door u ingevulde gegevens. Het is belangrijk om door te geven aan de leerkracht van de basisschool, dat uw kind is aangemeld.

Stap 4:
De leerkracht van de basisschool levert vervolgens via de OverstapserviceOnderwijs nog aanvullende gegevens vanuit de school aan en stuurt CSG Liudger een bericht als de aanmelding compleet is.

Hulp nodig bij het aanmelden? 
Komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag. Neem contact op via 0512 305 700, som@csgliudger.nl of kom langs op één van onze locaties, dan maken we samen met u de aanmelding in orde.

Liever aanmelden op papier?
Wij kunnen u ook het aanmeldingsformulier op papier toesturen, stuur hiervoor een e-mail naar voorlichting@csgliudger.nl.

Komt uw kind in aanmerking voor praktijkonderwijs of pro-vmbo? Vanaf 2022 gaan de praktijkonderwijsscholen van CSG Liudger en OSG Singelland samen verder onder de naam PRO Drachten. Aanmelden voor praktijkonderwijs en pro-vmbo gaat dan ook via PRO Drachten. Aanmelden kan vanaf 1 februari 2022 via www.prodrachten.nl.

Ook als uw kind van een andere school naar CSG Liudger over wil stappen, vragen wij u om de aanmelding in orde te maken via het aanmeldportaal. Na aanmelding plannen wij een intakegesprek met jullie in, om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem voor vragen gerust contact op met de betreffende locatie. 

Burgum: burgum@csgliudger.nl of 0511-460 260  
Splitting: splitting@csgliudger.nl of 0512-305 700
Raai Drachten: raai@csgliudger.nl of 0512-305 700
Waskemeer: waskemeer@csgliudger.nl of 0516-421 681

Heeft u nog vragen over het aanmelden?

Neem dan gerust contact op via onderstaand e-mailadres.