Docent Beeldende Vakken

Splitting 0,2 fte (regulier) en 0,6 fte (vervanging) per 1 augustus 2024

Jouw functie

Wil jij werken bij een moderne christelijke scholengemeenschap, waar aandacht, respect en betrokkenheid net zo belangrijk zijn als goed onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoekt CSG Liudger Splitting (school voor vmbo, mavo en mavo-havo) een docent voor de beeldende vakken. De aard van de vacature is deels regulier (0,2 fte t/m 31-7-2025) en deels zwangerschapsvervanging (0,6 fte t/m eind november 2024). 

Als onze nieuwe collega:

 • Ben je (bijna) in het bezit van een bevoegdheid als docent beeldende vakken;
 • Weet je op een creatieve manier nieuwe lesvormen toe te passen en leerlingen te enthousiasmeren;
 • Wil je het vak beeldende vakken verder ontwikkelen;
 • Heb je een breed palet aan pedagogisch-didactische vaardigheden, zodat je maatwerk kunt bieden aan je leerlingen;
 • Houd je van een coachende manier van begeleiding bieden, aan zowel je leerlingen als aan je collega’s;
 • Toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn;
 • Onderschrijf je de christelijke identiteit.

CSG Liudger biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk. Wij bieden je:

 • Een salaris tussen de €3.301 en € 5.030 op basis van een fulltime LB-aanstelling conform de cao-vo;
 • Een aanstelling van een jaar bij de reguliere functie en bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot verlenging;
 • 8% vakantietoeslag, een 13e maand en een bindingstoelage wanneer het einde van de functieschaal is bereikt;
 • Een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
 • Gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • Korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
 • Verschillende spaarregelingen.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben, bijvoorbeeld op het gebied van vitaliteit of ondersteuning als startende docent? Kijk dan op www.csgliudger.nl/werkenbij.

CSG Liudger Splitting is de school voor vmbo, mavo en mavo-havo in Drachten. Op de Splitting kunnen leerlingen aan de hand van accenten en profielen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Leren doe je niet alleen! Samen met de coach bepaalt de leerlingen wat hij of zij wil, moet en kan leren. Daarnaast worden leerlingen gestimuleerd om van en met elkaar te leren. We willen dat elke leerling zich thuis voelt op school, zodat ze het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. We zijn als school voortdurend bezig met het vernieuwen van ons onderwijs. Zo werken we al een aantal jaren met devices en ontwikkelen we zelf digitaal lesmateriaal. Daardoor maken we de lessen nog leuker en leerzamer en hebben we bovendien meer inzicht in de ontwikkeling van de leerling.

CSG Liudger is een open christelijke scholengemeenschap met 5 scholen in Drachten, Burgum en Waskemeer. Alle vormen van onderwijs worden aangeboden: van praktijkonderwijs tot het vwo. CSG Liudger telt 400 medewerkers en 3.200 leerlingen.

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren! 

Meer informatie over onze missie, kernwaarden en Strategisch Perspectief vind je op www.csgliudger.nl/over-csg-liudger

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap en ben je beschikbaar op vrijdag? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief met CV graag vóór 24 mei 2024 via sjong@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je ook contact opnemen met Sandra de Jong, teamleider, via sjong@csgliudger.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!