Docent beeldende vorming

Burgum 0,55 – 0,60 fte per 1-9-2024  vervanging

Jouw functie

Fierder Onderwijs is voor CSG Liudger Burgum op zoek naar een docent beeldende vorming. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Als docent (en coach) weet jij leerlingen te activeren en motiveren. Je beschikt dan ook over een breed didactisch palet. Dit zet je in om de nieuwsgierigheid van de leerling te prikkelen en zijn of haar creativiteit te stimuleren. Binnen het vak bevo wordt gewerkt vanuit de beeldaspecten. Elke leerling kan vervolgens een eigen beeldtaal ontwikkelen op basis van deze aangedragen beeldaspecten. Leerlingen maken hierdoor stappen in hun cognitieve, motorische en sociaal emotionele ontwikkeling.

Het aantal uren stellen we in overleg vast: dit is afhankelijk van het re-integratie traject van je mede-collega beeldende vorming en CKV.

Ervaring is mooi, maar leergierigheid past ons ook. Past jou deze baan?

Als onze nieuwe collega

  • heb je minimaal de bevoegdheid beeldende vakken en een duidelijke visie op het vak;
  • ben je in staat om de differentiëren en maatwerk te leveren als de situatie daar om vraagt;
  • geniet je van de ontwikkeling van pubers en wilt daar graag je steentje aan bijdragen. Iemand die passie heeft voor het begeleiden en coachen van leerlingen tot jongvolwassenen;
  • ben je zichtbaar een creatieve teamplayer en pro-actief in je handelen;
  • denk je in kansen en mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Een obstakel is een uitdaging, geen probleem;
  • ben je digitaal vaardig;
  • toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn;
  • ben je bereid om mee te doen aan het inductietraject voor nieuwe docenten.

CSG Liudger Burgum is een christelijke school voor vmbo, havo en vwo-meertalig in Burgum, waar aandacht, respect en betrokkenheid net zo belangrijk zijn als goed onderwijs.

Bij ons op school vinden we het belangrijk dat onze leerlingen hun weg vinden, voldoende aandacht krijgen en proberen het beste uit zichzelf te halen. Dat doen ze samen met hun klasgenoten, docenten, coach en ouder(s)/verzorger(s). 

Van de medewerkers mag verwacht worden dat ze de christelijke identiteit onderschrijven. Graag zien we in jouw sollicitatiebrief terug hoe je denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd. Naast één College van Bestuur zijn ook diensten als HR, ICT en Financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen. Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken in Burgum? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen! We ontvangen jouw motivatie en cv graag vóór maandag 8 juli via burgum@csgliudger.nl.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Jannechien van der Kooi, teamleider vmbo, via E.  jkooi@csgliudger.nl of T. 0511 – 460 260

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!