Docent lichamelijke opvoeding

Waskemeer 0,4-0,5 fte zo spoedig mogelijk

Jouw functie

Fierder Onderwijs is voor CSG Liudger Waskemeer (vmbo/havo/vwo) op zoek naar een enthousiaste docent lichamelijke opvoeding (2e graads) voor 0,4-0,5 fte. Het betreft een reguliere vacature tot in elk geval 31 juli 2024 (met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatie). De LO-lessen worden aangeboden aan vmbo en havo/vwo-klassen.

CSG Liudger Waskemeer staat bekend als een kleinschalige, betrokken en gezellige school. Een school waar iedereen elkaar kent en waar je gezien wordt.

Wij verzorgen kwalitatief uitstekend onderwijs, gericht op kwalificatie, socialisatie én persoonsvorming om leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Daarbij hechten we er veel waarde aan dat het onderwijs voor leerlingen betekenisvol, uitdagend, aantrekkelijk en toegankelijk is. Naast het opdoen van kennis krijgen onze leerlingen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot ondernemende, zelfstandige en weerbare mensen, mensen die in vrijheid keuzes maken en sociaal handelen.

Onze leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces en leren zelf verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen ontwikkeling. Dit beogen wij door hen te begeleiden/coachen bij het maken van keuzes in de grote mate van flexibiliteit in het lesrooster. Leerlingen kunnen 25-30% van de lessen zelf kiezen.

Fierder Onderwijs biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk. Wij bieden je:

  • een salaris tussen de € 3.301en € 5.030 op basis van een fulltime LB-aanstelling conform de cao-vo;
  • een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2024 en bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie de mogelijkheid tot verlenging;
  • 8% vakantietoeslag, een 13e maand en een bindingstoelage wanneer het einde van de functieschaal is bereikt;
  • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
  • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
  • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
  • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
  • verschillende spaarregelingen.

Van de medewerkers van CSG Liudger Waskemeer mag verwacht worden dat ze een positieve kijk hebben op de christelijke identiteit van CSG Liudger. Graag zien we in jouw sollicitatiebrief terug hoe jij denkt bij te dragen aan de identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag vóór 10 april 2024 via jschuurman@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met dhr. J. Schuurman, directeur CSG Liudger Waskemeer, via jschuurman@csgliudger.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!