Docent lichamelijke opvoeding (m.i.v. schooljaar 2023-2024)

Waskemeer 0,2-0,4 fte m.i.v. 1 september 2023

Jouw functie

Fierder Onderwijs zoekt voor CSG Liudger Waskemeer een ondernemende LB-docent lichamelijke opvoeding (eerstegraads) voor 5 tot 10 lessen. De aard va de vacature is zwangerschapsvervanging. 

Vanwege zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent LO, die het leuk lijkt LO-lessen te verzorgen aan de leerlingen op CSG Liudger Waskemeer. CSG Liudger Waskemeer is een kleine school met een gemoedelijke sfeer. De school kenmerkt zich door betrokken collega’s en we kennen alle leerlingen bij naam. De lessen LO worden aangeboden aan vmbo, en havo/vwo-klassen.

CSG Liudger Waskemeer is een school voor vmbo, havo en vwo (meertalig). De school staat bekend als een kleinschalige, betrokken en gezellige
school. Een school waar iedereen je kent en waar je gezien wordt. 

Wij verzorgen kwalitatief uitstekend onderwijs, gericht op kwalificatie, socialisatie én persoonsvorming om leerlingen optimaal voor te bereiden op hun toekomst. Daarbij hechten we er veel waarde aan dat het onderwijs voor leerlingen betekenisvol, uitdagend, aantrekkelijk en toegankelijk is. Naast het opdoen van kennis krijgen onze leerlingen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot ondernemende, zelfstandige en weerbare mensen, mensen die in vrijheid keuzes maken en sociaal handelen.

Onze leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces en leren zelf verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen ontwikkeling. Dit beogen wij door hen te begeleiden/coachen bij het maken van keuzes in de grote mate van flexibiliteit in het lesrooster. Leerlingen kunnen 25-30% van de lessen zelf kiezen.

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschappen? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 20 mei 2023 via vacatures@fierderonderwijs.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Johan Schuurman, directeur CSG Liudger Waskemeer, via T. 06 13 03 90 94 of E. j.schuurman@csgliudger.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!