(Dag)roostermaker B

Raai en Splitting 0,6 fte zo spoedig mogelijk 

Jouw functie

Fierder Onderwijs zoekt voor CSG Liudger in Drachten (Raai en Splitting) een (dag)roostermaker B voor 0,6 fte.

Een goed draaiend rooster is erg belangrijk voor goed, effectief en efficiënt onderwijs! Jij bent samen met de roostermaker de spin in het web op onze scholen. Je zorgt voor aanpassingen in de dagroosters voor onze scholen, zorgt voor diverse andere plannings- en roosterwerkzaamheden, denkt proactief na over handige roosteroplossingen, organiseert de toetsweken, ouderavonden, en pakt ook allerlei andere zaken op die met het roosterproces te maken hebben.

Als onze nieuwe collega

 • ben je bekend met roosterprogramma’s, leerlingvolgsystemen en vaardig met Officeprogramma’s (denk aan Zermelo, SOMtoday en Excel);
 • weet je op een creatieve manier om te gaan met uitdagingen;
 • ben je communicatief sterk;
 • ben je accuraat en zorgvuldig;
 • ben je digitaal vaardig;
 • toon je eigenaarschap over je eigen professionalisering waarbij zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling voor jou vanzelfsprekend zijn.

Fierder Onderwijs biedt haar medewerkers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. Daarnaast zijn natuurlijk de arbeidsvoorwaarden belangrijk.

Wij bieden je:

 • een salaris in schaal 7 conform de cao-vo;
 • een laptop om je optimaal te faciliteren in je werk;
 • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekosten- en autoverzekering);
 • deelnamemogelijkheden aan verschillende regelingen zoals bedrijfsfitness en een fietsregeling;
 • verschillende spaarregelingen.

 

Wij bieden leerlingen en medewerkers een uitdagende leeromgeving waar ze zich thuis en gezien voelen. Wij doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers elke dag met veel plezier naar hun werk gaan. Natuurlijk leren ook wij elke dag en zul je bij ons geen perfectie vinden, maar onze collega’s geven hun werkplezier gemiddeld een 8,3 en dat willen we ook jou graag laten ervaren!

Van de medewerker mag verwacht worden dat de christelijke identiteit wordt onderschreven. Graag zien we in de sollicitatiebrief terug hoe u denkt bij te dragen aan de christelijke identiteit van onze school.

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd.

Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen.

Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen en zie je jezelf al werken bij onze mooie scholengemeenschap? Dan kunnen we niet wachten om van je te horen!

We ontvangen je motivatiebrief met CV graag vóór 5 december 2023 via rkesteren@csgliudger.nl.

Wil je graag eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Bettina Boersma, roostermaker CSG Liudger Splitting: rboersma@csgliudger.nl.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig. 

Werken bij

Benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk dan op de pagina werken bij!