J

Expertisecentrum

Expertisecentrum

In het kader van passend onderwijs ondersteunt het expertisecentrum van CSG Liudger de locaties bij het succesvol doorlopen van de schoolloopbaan van onze leerlingen.

Het expertiseteam bestaat uit orthopedagogen, onderwijswijskundige, ambulant begeleider en psychodiagnostisch medewerker. De ondersteuning kan gericht zijn op de leerling, de klas, de docent, de begeleiders, het team en op de ondersteuningsstructuur van de locaties.

Het expertisecentrum onderzoekt de ondersteuningsbehoeften van de leerlingen door middel van observaties, gesprekken met betrokkenen en doet eventueel aanvullende testen gericht op de cognitieve en/of sociaal emotionele ontwikkeling.

Het expertisecentrum begeleidt de professionals op de locaties. Dit om de kennis en handelingsbekwaamheid in de klas en in de school te vergroten en een passend onderwijsaanbod voor onze leerlingen te creëren.

Het contact met de medewerkers van het expertisecentrum verloopt via de ondersteuningscoördinatoren van de locaties.

 

 

 

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.