J

Johan Schuurman nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger Waskemeer

Johan Schuurman nieuwe locatiedirecteur CSG Liudger Waskemeer

Met ingang van 1 augustus 2021 wordt Johan Schuurman (1983) de nieuwe locatiedirecteur van CSG Liudger Waskemeer, school voor vmbo en havo/vwo onderbouw. Johan Schuurman volgt Dick Wilbrink op, die met ingang van 1 augustus aanstaande met pensioen gaat.

Schuurman werkt momenteel als teamleider basis/kader bovenbouw op CSG Liudger locatie Splitting in Drachten. Hij is als teamleider verantwoordelijk voor 35 collega’s en 350 leerlingen. Daarvoor was hij teamleider van de afdeling Retail en zakelijke dienstverlening op het ROC van Flevoland MBO College te Lelystad. Hij is zijn loopbaan in het onderwijs begonnen als docent lichamelijke opvoeding aan hetzelfde ROC en het Amstel Lyceum te Amsterdam. Schuurman is in de afrondende fase van de leergang Nieuw leiderschap in organisaties aan de AOG School of Management. In het verleden heeft hij een leergang Persoonlijk leiderschap en de masteropleiding Pedagogiek (Leren en innoveren) gedaan.

De benoemingscommissie is unaniem geweest in haar positieve advies aan het College van Bestuur.

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.