J

Publicaties

Publicaties

Scholen zijn verplicht om documenten via de site beschikbaar te stellen. Via het menu aan de rechterkant vind je de aanmeldingsformulieren, jaarverslagen, schoolgidsen, statuten, protocollen en reglementen, publicaties en diverse beleidsnotities en documenten.

Aanmeldingsformulieren

Tevredenheidsonderzoek

Schoolgids

Jaarverslagen

Regelingen

Plannen en beleidsnotities

Statuten

Samenwerking met Primair Onderwijs
CSG Liudger, locatie Burgum ontwikkelde samen met PCBO Tytsjerksteradiel met het Rekenportfolio een doorlopende leerlijn rekenen voor leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs. Het Rekenportfolio is bestemd voor alle docenten in het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland die met rekenen te maken hebben:

CSG Liudger, locatie Waskemeer ontwikkelde samen met De Tjongerwerven CPO aan een doorlopende leerlijn wetenschap & techniek en onderzoeken & ontwerpen voor leerlingen van groep 7 van het primair onderwijs t/m leerlingen in klas 4 van het vmbo tl. Er zijn vier modules ontwikkeld:

CSG Liudger te Burgum, Drachten en Waskemeer

0512 305 700

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.